DJ Remon's Roller Skate Toer

Welkom Op de de DJ Remon's Roller Skate Pagina

Als Rolschaats Liefhebber en Rolschaats Danser ben ik altijd op zoek geweest naar een prachtige locatie en omgeving met gladde paden om een vrolijke gezellige evenement te organiseren met de daarbij passende muziek voor het Rolschaats Dansen onder de toepasselijk naam . 

DJ Remon roller skate toer

 

Een nieuwe rolschaats toer in het prachtige vernieuwde zuiderpark georganiseerd en begeleid door Dj Remon elke dinsdag avond van 23-07 tot 27-08.

De  toer van 5 kilometer door het Zuiderpark begint om 19.30.

Ideaal voor de beginners en gevorderden  na aankomst van de toer  zal de  muziek bij het skate park verzorgt worden door begeleider en organisator DJ Remon die door zijn jarenlange ervaring als DJ en als rolschaats danser als geen ander weet welke muziek er gedraaid moet worden op een rolschaats toer

Met als doel een gezellige ontspannen en relaxte sfeer te creëren waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt en kan gaan werken aan zijn vaardigheden, skills, en technieken op de mooie glade paden bij het skate park gelegen naast het Ahoy, maar ook plaats kan nemen op de tribune bij het podium, voor de rolschaats dansers is er een prachtige gladde podium waar op gedanst zal gaan worden, maar ook gebruikt mag worden voor spontane performances. Zorg dat je er bij bent bij deze nieuwe hotspot.

Waarbij het eindigt op 22.00 uur.   

 

Adres

 

Sportplaza Zuiderpark

Oldegaarde 21

3084 AA

Rotterdam

Heeft u vragen of suggestie over de route of  wilt u meer informatie over b.v. de locatie en zijn voorzieningen neem dan gerust contact met mij op door een mail te zenden naar info@djremon.com .

!